Please enable javascript in your browser to view this site!

Er du en verdiskaper, eller vil du bli det?

Hva om vi samler alle som er interesserte i mennesker, alle som vil bygge kultur og bety en forskjell? Dette er for deg som setter mennesket i sentrum.

Kanskje jobber du som filosof, sykepleier, lege, økonom, psykolog eller lærer, eller kanskje du er ingeniør eller barnevernspedagog? Kanskje du driver eget firma eller kaller deg sosial entreprenør? Det er mulig du ikke er i jobb akkurat nå, er hjemme eller student? For å bli med i dette nettverket trenger du ikke å høre til en bestemt bransje. 

Det som er viktig er at du er interessert i mennesker, at du vil dele og få, at du ønsker å komme til et sted der du kan bygge relasjoner og lære mer om sosialt ansvar og selvutvikling.

Hvorfor?

Sosiale entreprenører diskuterer sine utfordringer med hverandre. Lærere sitter på lærerrommet med sin kompetanse. Politikere, psykologer, coacher, terapeuter, frivillige, ledere, konsulenter, studenter, sosionomer har alle sine metoder. Det er mange som vil mye. Det finnes prosjekter og interessante nettverk for mange bransjer. Jeg tror vi trenger å dele ideene mer på tvers av sektorer og bransjer. Jeg tror at delekulturen har kommet for å bli og at vi blir bedre sammen. 

Du er sannsynligvis en Verdiskaper allerede, du har alt som skal til for å gjøre en forskjell for deg selv og andre. De eneste kriteriene for å bli med er at du må være åpen og ville lære, bli støttet og utfordret sammen med en fin gjeng som ønsker å gjøre hverdagen litt bedre.

Selvutvikling og relasjonsbygging går hånd i hånd, legg det sammen med sosialt ansvar og du får en fin arena for meningsfull utvikling og påvirkning.

Praktisk informasjon:

Verdiskaper nettverket har oppstart:

  • Sandnes/Stavanger 14. januar 2016
  • Oslo 21. januar 2016 i samarbeid med "Spre glede" ved Elisabeth Eide. 

Ønsker du å ta initativ til å ha nettverket også der du bor, ta kontakt på siri@verdifabrikken.no eller på telefon 900 12 090.

Det vil arrangeres eventer ca 2-3 ganger per år. Vil du møtes oftere? Sjekk VERDIcrew her.

Arrangementene vil inneholde en blanding av disse elementene;

  • Foredrag, inspirasjon og kunnskap
  • Mingling med en hensikt ut ifra tema
  • Intervjuer, debatter, tverrfaglige diskusjoner
  • Workshops
  • Presentasjon av en frivillig/veldedig organisasjon
"Never doubt that a small group of committed citizens can change the world; indeed it's the only thing that ever has."      Margaret Mead