Please enable javascript in your browser to view this site!

BUTIKK

"FEILING" med Lykke og Wilmer

Årets mest motiverende julegave for barn mellom 3-10 år!

Lykke og Wilmer har fortsatt superkraften sin. Nye utfordringer dukker stadig opp. I denne boken får vi følge dem på sirkus, der får de prøve masse nytt de aldri har gjort før. Noen er opptatt av at de må være flinke, Lykke lurer på hva det betyr å være flink egentlig? De finner ut at det er mange ting som er mye viktigere enn å være flink. 

Bli med inn i "Feiling" for å bli bedre kjent med hvordan vi kan gjøre oss selv og andre gode. Hvordan vi kan støtte og hjelpe hverandre til å være modigere. 

Kommer fra trykkeriet innen 25.11.

Boklansering i Sandnes Lørdag 26.11. kl 14-16, se her for mer info. Kan sendes hvor som helst før jul. 

Feiling
 

For skoler og barnehager som ønsker faktura, send en mail med bestilling til siri@verdifabrikken.no

 

"GLEDING" med Lykke og Wilmer

"Lykke og Wilmer går i 1.klasse. De finner ut at de har en superkraft - nemlig kraften i å glede andre.

De tar på seg oppdraget med å spre glede, og finner ut at det smitter.

"Lykke og Wilmer" er et konsept for å fremme sosial og emosjonell kompetanse. VERDIFABRIKKEN jobber mye med barnehager og skoler for å bygge en god kultur som fremmer inkludering, trivsel, fellesskap og glede.

HENTE SELV I SANDNES
200,- pr bok

PR. POST
200,- pr bok + frakt


10 STK KORT

(12*12 cm, ensidig)

BURSDAGSKORT 10 STK

100,-

LYKKE OG WILMER KORT 10 STK

100,-

VERDIFABRIKKEN KORT 10 STK

100,-


"HISTORIEN OM DEG"

historien-om-deg

351 sider med inspirasjon, notatsider, dagbok, utfordringer, mål og verdier. Et pusterom for refleksjoner, verdier og fokus.

En bok som kan bety en forskjell i ditt og andres liv.

Hente selv i Sandnes

189,- pr bok

Pr.post
 

189,- pr bok + frakt 

Omtaler:

"Denne boken skaper bedre dager! Den legger opp til positivt fokus, stiller gode spørsmål og gjør at man blir bedre kjent med seg selv. Den inneholder også gode tips til hvordan vi kan bety mer for andre. Jeg anbefaler boken - for å skape en positiv forskjell i eget og andres liv"

Solfrid Flateby, Leder

Jeg liker særlig godt vekslingen mellom å rette fokus innover mot egne verdier og å rette fokus utover mot andre mennesker. Flere av oppgavene er oppfordringer til å involvere seg i andres liv, enten i form av å gi andre anerkjennelse, ta sosialt initiativ eller rett og slett gjøre en positiv handling for en annen. Ikke minst utfordres du til å sette ord på hva som er bra med akkurat deg selv. Alt dette er noe vi vet kan bidra til god psykisk helse. Likeså er bevissthet på at du selv kan ta regi og skape din egen historie forbundet med god livskvalitet. Alle oppgaver, tips og utfordringer er presentert på en positiv og inspirerende måte. ”Historien om deg” er det til syvende og sist du selv som skriver, den blir hva du gjør den til. Anbefales varmt!

Karoline Ø. Solheim, Psykologspesialist

Boken var en viktig bok som skapte handling der jeg trengte det mest. Sitat fra siste notat i boken etter å ha gått 1,5 mnd. uten fastjobb; Selv i en tid der alt ser mørkt ut, er det mulig å finne små gleder. Boken Historien om Deg, har hjulpet meg med å sette fokus på de positive tingen og gjort meg handlekraftig og motstandsdyktig. Jeg vil anbefale denne til alle som står foran sitt viljestyrke prosjekt, mitt mål var å finne en ny arbeidsgiver som behandlet sine ansatte med verdighet. Det målet er nå nådd!!!…notat SLUTT :-D

Nicolai Kjerschow, Oslo Røde Kors


Forhandlere:

  • Norli, Libris og Tanum butikker over hele landet.